Sign In | Join Free | My nvvam.org
nvvam.org
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd. The leader of the barcode scanner module in the world.
Home > 1D Barcode Scanner Module >

Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor

Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Trust Seal
Verified Supplier
Credit Check
Supplier Assessment
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
City: Shenzhen
Province/State: Guangdong
Country/Region: China
Tel: 86-755-83233013
Contact Person:
Miss Yaping Wang

Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor

Brand Name : Rakinda
Model Number : LV1400
Certification : CE FCC ROHS
Place of Origin : Shenzhen, China
MOQ : 1 piece
Price : Negotiation
Payment Terms : Western Union, T/T, paypal
Supply Ability : 1000 piece for a week
Delivery Time : 3-10 working days
Packaging Details : package in carton;
Name : LV1400 OEM Scan Engine
Light source : Visible 632nm Red Light
Processor : ARM32-bit
Interface : KB
Weight : 6g
Brand : Rakinda
Contact Now

Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor


Auto Reading Infrared 1D Barcode Scan Engine KB Interface ARM32 - Bit Processor


Ambient Environment: To ensure good performance for LV1400, the environmental requirements should met: Working temperature: -20℃ to 50℃. Storage temperature: -40℃ to 70℃. Humidity 5% to 95%(Non-condensing)

Thermal Considerations: Electronic components in the LV1400 will generate heat during the course of their operation. Operating the LV1400 in continuous mode for an extended period may cause temperature to performance. Given that, the following precautions should be taken into consideration when integrating the LV1400:

1. Reserve the sufficient space for good air circulation in the design;

2. Avoid Wrapping the LV1400 with thermal insulation materials such as rubber;


Device Weight<6g
Device Dimension26.5mm L* 20mm W * 11.5mm H
Cable Length1500mm(optional)
InterfaceKB (PS/2 )
ConnectorFFC 12pin pitch 0.5
Performance parameters
Light sourcevisible 632nm red light
Image SensorLinear CCD Sensor
ProcessorARM32-bit
Depth of field3-50CM
Resolution≥3mil/0.1mm@PCS90%
Print Contrast25%PCS
Work VoltageDC 3.3-5V
Electriccurrent110mA(work);30mA(stand by)
Image Resolution2500dpi
Ambient illumination100,000Lux Max
EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE 11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China
Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E,
Decode CapabilityISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI,
Plessey, ITF14.
Environmental parameters
Operating Temperature-20℃ to 50℃
Storage Temperature-40℃ to 70℃
Relative humidity5% to 95%(Non-condensing)
Drop test1.2meter,100times
Shock resistance10H@125RPM


Question 1: Can I get some samples? are they free?
Answer 1: Of course, but samples are not free.

Question 2: What's the delivery time?
Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3: What about payment?
Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4: Can you list the product of your company?
Answer 4: Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5: Warranty time?
Answer 5: 1 year
Question 6: Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6: Yes,but not free.
Question 7: Product OEM?
Answer 7: Yes, the cost need to be added separately.
Question 8: Customer service?
Answer 8: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.

Action Now!!!

Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda


Product Tags:

1d barcode scan engine

      

small barcode scanner module

      
China Customized Inflatable Bumper Ball Game Bubble Adult Grass CE supplier

Auto Reading Infrared 1D Barcode Scanner Module KB Interface ARM32 - Bit Processor Images

Inquiry Cart 0
Send your message to this supplier
 
From:
Enter your email please.
To: Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Subject:
Message:
Characters Remaining: (0/3000)