Sign In | Join Free | My nvvam.org
nvvam.org
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd. The leader of the barcode scanner module in the world.
Home > 1D Barcode Scanner >

2500Dpi LV1400 1D Barcode Scanner USB interface ARM32 - Bit Processor

Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Trust Seal
Verified Supplier
Credit Check
Supplier Assessment
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
City: Shenzhen
Province/State: Guangdong
Country/Region: China
Tel: 86-755-83233013
Contact Person:
Miss Yaping Wang

2500Dpi LV1400 1D Barcode Scanner USB interface ARM32 - Bit Processor

Brand Name : Rakinda
Model Number : LV1400
Certification : CE FCC ROHS
Place of Origin : Shenzhen, China
MOQ : 1 piece
Price : Negotiation
Payment Terms : Western Union, T/T, paypal
Supply Ability : 1000 piece for a week
Delivery Time : 3-10 working days
Packaging Details : package in carton;
Name : LV1400 Barcode Scanner Module
Image Sensor : Linear CCD Sensor
Size : 26.5mm L* 20mm W * 11.5mm H
Light source : Visible 632nm Red Light
Processor : ARM32-bit
Depth of field : 3-50CM
Contact Now

2500Dpi LV1400 1D Barcode Scanner USB interface ARM32 - Bit Processor


LV1400 General Requirements

ESD Protection: ESD protection has been taken into account when designing the LV1400 and the engine is shipped in ESD safe packaging. Always care when handing the engine out side its packaging. Be sure grounding wrist straps and properly grounded work areas are used.

Dust and Dirt: The LV1400 must be sufficiently enclosed to prevent dust particles from gathering on the imager and lens. Dust and other external containers will eventually degrade the engines’ performance.


Device Weight<6g
Device Dimension26.5mm L* 20mm W * 11.5mm H
Cable Length1500mm(optional)
InterfaceUSB
ConnectorFFC 12pin pitch 0.5
Performance parameters
Light sourcevisible 632nm red light
Image SensorLinear CCD Sensor
ProcessorARM32-bit
Depth of field3-50CM
Resolution≥3mil/0.1mm@PCS90%
Print Contrast25%PCS
Work VoltageDC 3.3-5V
Electriccurrent110mA(work);30mA(stand by)
Image Resolution2500dpi
Ambient illumination100,000Lux Max
EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE 11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China
Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E,
Decode CapabilityISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI,
Plessey, ITF14.
Environmental parameters
Operating Temperature-20℃ to 50℃
Storage Temperature-40℃ to 70℃
Relative humidity5% to 95%(Non-condensing)
Drop test1.2meter,100times
Shock resistance10H@125RPM


Question 1: Can I get some samples? are they free?
Answer 1: Of course, but samples are not free.

Question 2: What's the delivery time?
Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3: What about payment?
Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4: Can you list the product of your company?
Answer 4: Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5: Warranty time?
Answer 5: 1 year
Question 6: Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6: Yes,but not free.
Question 7: Product OEM?
Answer 7: Yes, the cost need to be added separately.
Question 8: Customer service?
Answer 8: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.

Action Now!!!

Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda


Product Tags:

ccd barcode scanner

      

usb barcode scanner

      
China Customized Inflatable Bumper Ball Game Bubble Adult Grass CE supplier

2500Dpi LV1400 1D Barcode Scanner USB interface ARM32 - Bit Processor Images

Inquiry Cart 0
Send your message to this supplier
 
From:
Enter your email please.
To: Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Subject:
Message:
Characters Remaining: (0/3000)