Sign In | Join Free | My nvvam.org
nvvam.org
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd. The leader of the barcode scanner module in the world.
Home > 1D Barcode Scanner >

CCD Image Sensor 1D Barcode Scanner 50 mm Flexible Cable 5Mil Resolution

Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Trust Seal
Verified Supplier
Credit Check
Supplier Assessment
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
City: Shenzhen
Province/State: Guangdong
Country/Region: China
Tel: 86-755-83233013
Contact Person:
Miss Yaping Wang

CCD Image Sensor 1D Barcode Scanner 50 mm Flexible Cable 5Mil Resolution

Brand Name : Rakinda
Model Number : 1D Barcode Scanner
Certification : CE FCC ROHS
Place of Origin : Shenzhen, China
MOQ : 1 piece
Price : Negotiation
Payment Terms : Western Union, T/T, paypal
Supply Ability : 1000 piece for a week
Delivery Time : 3-10 working days
Packaging Details : package in carton;
Name : 1D Barcode Scanner
Resolution : 5mil
weight : 5g
Sample Price : 45 USD
Size : 28.2L×23.4W×11.2Hmm
Brand : Rakinda
Contact Now

CCD Image Sensor 1D Barcode Scanner 50 mm Flexible Cable 5Mil Resolution


LV1000 is an embedded bar code reading engine. Its gray scale CCD image capture and the Longview patented UIMG, a computerized Image Recognition System, ensure the fast scanning and decoding accuracy on different bar code module such as paper, plastic card, and metal surface. It can be easily integrated into OEM equipment or system ( hand-held, portable and mounted ) to provide solutions for image capture bar code reading, and bar code message processing.


Highlights of the LV1000


1. Compact design allowing easy integration into OEM equipment and systems;

2. Outstanding decoding performance for major 1D bar codes;

3. High performance CCD ensuring fast and accurate scans

4. Easy OEM software development and firmware upgrade.


Interface Cable

A 50 mm flexible cable is including in the LV 1000 package. Both of the two ends are 10 pins. One connects the the LV 1000 interface socket, the other connects to external device.


Designed for OEM applications, this high performance CCD scan engine can easily to be integrated into various solutions such as Kiosk, ticketing machine.


ModelLV1000
InterfaceTTL232
Scan RateUp to 300 scans/sec
Image SensorCCD
Decode Rate200 scans/sec
Resolution5mil
Light SourceLED(622nm-628nm)
Ambient Light0 ~ 100,000 LUX
Depth of scan field40mm-430mm
Print Contrast Signal≥30%
Power Consumption0.33W(max)
NotificationBeep
Dimensions28.2L×23.4W×11.2Hmm
Weight6g
Operating Temperature-20°C - +60°C
Humidity5% - 95% (non-condensing)
CertificatesFCC Part15 Class B, CE EMC Class B





Question 1: Can I get some samples? are they free?
Answer 1: Of course, but samples are not free.

Question 2: What's the delivery time?
Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3: What about payment?
Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4: Can you list the product of your company?
Answer 4: Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5: Warranty time?
Answer 5: 1 year
Question 6: Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6: Yes,but not free.
Question 7: Product OEM?
Answer 7: Yes, the cost need to be added separately.
Question 8: Customer service?
Answer 8: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.

Action Now!!!

Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda


Product Tags:

ccd barcode scanner

      

rs232 barcode scanner

      
China Customized Inflatable Bumper Ball Game Bubble Adult Grass CE supplier

CCD Image Sensor 1D Barcode Scanner 50 mm Flexible Cable 5Mil Resolution Images

Inquiry Cart 0
Send your message to this supplier
 
From:
Enter your email please.
To: Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Subject:
Message:
Characters Remaining: (0/3000)