Sign In | Join Free | My nvvam.org
nvvam.org
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd. The leader of the barcode scanner module in the world.
Home > OEM Scan Engine >

USB Multi - Interfaces Barcode Scanner Module Infrared Auto Scan Engine

Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Trust Seal
Verified Supplier
Credit Check
Supplier Assessment
Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
City: Shenzhen
Province/State: Guangdong
Country/Region: China
Tel: 86-755-83233013
Contact Person:
Miss Yaping Wang

USB Multi - Interfaces Barcode Scanner Module Infrared Auto Scan Engine

Brand Name : Rakinda
Model Number : LV12
Certification : CE FCC ROHS
Place of Origin : Shenzhen, China
MOQ : 1 piece
Price : negotiated
Payment Terms : Western Union, T/T, paypal
Supply Ability : 1000 piece for a week
Delivery Time : 3-10 working days
Packaging Details : package in carton;
Name : LV12 scan engine
Size : 32.2mm L * 44.15mm W * 20mm H
Image Sensor : Linear CCD Sensor
Connector : 11pin pitch 1.25
Interface : USB
Contact Now

USB Multi - Interfaces Barcode Scanner Module Infrared Auto Scan Engine


The LV12 series bar code scanner module is a perfect choice for your OEM design. The LV12 series brings the benefits of the bar code scanning to a variety of OEM device, Kiosk, medical instruments, diagnostic equipment, lottery terminals, vending machines, and countless other applications can be equipped with edge-leading scanning technology and reliability.


Device Weight<16g
Device Dimension32.2mm L * 44.15mm W * 20mm H
Cable Length1500mm(optional)
InterfaceUSB
Connector11pin pitch 1.25
Performance parameters
Light source632nm visible red light
Image SensorLinear CCD Sensor
ProcessorARM32-bit
Depth of field3-70CM
Resolution≥3mil/0.1mm@PCS90%
Print Contrast30%PCS
Work VoltageDC 3.3-5V
Electriccurrent110mA(work);30mA(stand by)
Image Resolution2500dpi
Ambient illumination100,000Lux Max
EAN-8, EAN-13, Codabar, CODE11, CODE 39, CODE 93, CODE128,China
Post, GS1-128, GS1 Limited, GS1 Omnidirectional, UPC-A, UPC-E,
Decode CapabilityISBN/ISSN, ISBT , Interleaved 2 of 5, Matrix 2 of 5, Industrial 2 of 5, MSI,
Plessey, ITF14.
Environmental parameters
Operating Temperature-20℃ to 50℃
Storage Temperature-40℃ to 70℃
Relative humidity5% to 95%(Non-condensing)
Drop test1.2meter,100times
Shock resistance10H@125RPM


Question 1: Can I get some samples? are they free?
Answer 1: Of course, but samples are not free.

Question 2: What's the delivery time?
Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
Question 3: What about payment?
Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
Question 4: Can you list the product of your company?
Answer 4: Barcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
Question 5: Warranty time?
Answer 5: 1 year
Question 6: Do you provide EVK for barcode scanner module?
Answer 6: Yes,but not free.
Question 7: Product OEM?
Answer 7: Yes, the cost need to be added separately.
Question 8: Customer service?
Answer 8: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.

Action Now!!!

Wood Zhang
Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
SKYPE: Wood Rakinda


Product Tags:

barcode module

      

barcode module

      
China Customized Inflatable Bumper Ball Game Bubble Adult Grass CE supplier

USB Multi - Interfaces Barcode Scanner Module Infrared Auto Scan Engine Images

Inquiry Cart 0
Send your message to this supplier
 
From:
Enter your email please.
To: Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
Subject:
Message:
Characters Remaining: (0/3000)